TR, Team Rynkeby, Rynkkis....

 




Olin mukana Team Rynkeby -hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkueessa kaudella 2021. Pyöräilin Turun joukkueessa jonka toimintakausi alkoi 1.10.2020 ja jonka piti huipentua Pariisin pyöräilyyn heinäkuun toisella viikolla. Korona kuitenkin sotki suunnitelmat joten pyöräilimmekin Leville. Kauden aikana me jäsenet sitouduimme varainhankintaan, yhdessä tekemiseen sekä fyysiseen harjoitteluun jota tehtiin #pienten Puolesta.


  


Team Rynkeby – Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyysprojektia jonka toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Team Rynkeby on suurin ja näkyvin eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti. Kaudella 2021 mukana oli 59 joukkuetta kahdeksasta maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista, Saksasta ja Sveitsistä. Suomessa meitä oli noin 370 pyöräilijää ja 70 huoltohenkilöä.


           

 

 

Team Rynkebyn Pyöräilyjoukkueet Suomessa tukevat Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön sr:n (www.aamusaatio.fi) ja Sylva ry:n (www.sylva.fi) toimintaa. Team Rynkeby on jo todella iso tapahtuma Tanskassa ja Ruotsissa ja kaudella 2021 meilläkin oli tavoitteena nostaa Suomi entistäkin näkyvämmäksi. Tiedossa oli paljon treeniä jonka piti huipentua yhteiseen tapahtumaan Pariisissa 17.7.2021 kun kaupunkiin piti saapua yhtä aikaa kaikki pyöräilijät viikon ja 1200 km pyöräilyn jälkeen. Noh, korona tosiaan sotki kaiken mutta pyöräilimme kuitenkin lähemmäksi 1500 kilometriä kotomaassa välillä Turku - Levi.





P.S. Olen taas ollut mukana toiminnassa eli lokakuussa 2023 alkoi osaltani jälleen treenaaminen ja varojen kerääminen sairaiden lasten hyväksi 💛 Juuri nyt tätä kirjoittaessani on matka kohti Pariisia starttaamassa eli Turun joukkue lähtee kohti Helsinkiä torstaina 27.6.2024. Helsingin virallinen lähtöjuhla on 28.6 ja Pariisiin saapumispäivä lauantaina 6.6.2024.


Kommentit