Muuta mukavaa :)

Kun tässä nyt on joutunut jättämään liikkumisen väliin niin on jäänyt aikaa kaikkeen muuhun. Itsellä hyvin vahvasti vapaa-aikaan on kuulunut kaikenlainen liikkuminen joten melko tyhjäähän tässä on ollut sekä kalenteri että mieli 😄 Ei kuitenkaan ole ollenkaan ollut huono vaihtoehto se että on joutunut pysähtymään ja vaan olemaan. On tullut mietittyä sekä mennyttä että tulevaa ja myös ihan oikeasti omaa terveyttään siitä näkökulmasta että mitenkä jatkossa. Todellakaan ei voi palata entiseen mutta toisaalta sitä ei pysty itse vaikuttamaan ihan kaikkeen eli jotenkin tässä pitää oppia elämään niin että hillitsee ja hallitsee tarpeeksi sekä rajoittaa niitä menohaluja kun on jo tarpeeksi allakassa (ja päässä 😁) säpinää.

Monella on elämässä kaikenlaista vastapainoa ja rauhoittamista. On lukemista, käsitöitä, puutarhahommia, leipomista jne. Itsellä ei ole riittänyt keskittyminen lukemiseen (kuulunee taudin kuvaan myös), käsityöt ei ole ikinä ollut mun juttu ja puutarhajutut & leipominen on ehkä enempi arjen pyöritystä kuin harrastusta. Mutta kuvaaminen, nimenomaan siis valokuvaaminen on mun juttu. On mahtavaa saada ikuistettua hienoja auringonlaskuja, upeaa luontoa, hienoa tilannetta tai hassuja tapahtumia. Kuvaaminen on mun juttu!



Kuvia on kiva laittaa kiertoon joten tykkäänkin niitä julkaista eri kanavilla. Oma intressi on jakaa positiivisuutta kuvien kautta joten kaikki kuvat joita laitan julkiseen jakoon ovat positiivisia. Mielestäni  negatiivisuutta ei tarvitse jakaa koska sitä on maailmassa jo ihan tarpeeksi mm. uutisissa sekä iltapäivälehtien sivuilla. Toki sekin on elämää mutta itse en kyllä edes kuvaa mitään sellaista joka aiheuttaa surua tai pahaa mieltä.



Kuvien kautta pystyy kertomaan paljon ja niiden avulla pystyisi tekemään vaikka kokonaisen blogin, kirjan tai vaikka lyhyt elokuvan ilman että tarvitsisi edes kirjoittaa sanaakaan. Taitava kuvaaja saa välitettyä kuvien kautta ihan sen kaiken fiiliksen mitä kuvaus hetkellä kuvan ottajakin on tuntenut. Eli kuvan kuuluu välittää mielikuvaa ja vahvaa sellaista.



Itse tykkään kuvailla kännykällä. Se on aina mukana ja tämän päivän kännyköissä alkaa olemaan melkeinpä halvempia järkkäreitä vastaavat tai jopa paremmat tekniikat & kuvan laadut. Itsellä on kyllä tuollainen Canonin Power Shot ns. kompaktikamera, mutta se on vielä sen verran uusi että vaatii vielä totuttelua. Mutta ehkä sen kanssa voisi tehdä myös ulkoiluja jatkossa. Silloin tulisi ainakin ulkoiltua ilman suorittamista kun katselisi ympärilleen ja etsisi kuvauskohteita.

Mutta jos kiinnostaa mitä kuvailen niin käy kurkkaamassa sivuja

satusta.kuvat.fi

Shutterstock Satu-Maria

satusta.pb.gallery

Enemmän hetkiä ja hetkessä elämistä jaan Instassa. Ota seurantaan @satusta 






Kommentit